Thema avonden

Op zondag 21 april organiseren wij een Paasdiner. Voor een bedrag van € 34,95 per persoon hebben wij het volgende menu voor u samengesteld.

Amuse

Garpacho

Voor

Tomaat gevuld met Hollandse garnaaltjes op een gemengde salade

Tussen

Ovenschaaltje met asperges, ham, ei en spinazie gegratineerd met Zwitserse raclette kaas

Hoofd

Kalfsoester -en gehaktballetje met paddenstoelen, marsala saus, gefrituurde salie, aardappeltaartje en seizoensgroenten

Toe

Citroen cheesecake met ijs

 

Indien u zich wilt opgeven voor deze avond dan kunt u dat doen door te reageren per e-mail. Wij horen dan graag van u hoe laat en met hoeveel personen u aanwezig wilt zijn. Hierna ontvangt u nog een laatste bevestiging van ons.

 

Hopelijk tot binnenkort!

Brasserie Wildervanck organiseert regelmatig thema-avonden. Indien u graag op de hoogte blijft kunt u zich per e-mail inschrijven voor de mailing lijst.