Kerstmis en thema-avonden

Thema-avond

Op 31 oktober organiseert Brasserie Wildervanck een winterse thema-avond. Voor een bedrag van € 32,95 per persoon hebben wij het volgende menu voor u samengesteld.

Amuse

Voor

Kaiserbroodje met camembert, raclette kaas en noten uit de oven

Tussen

Wildbouillon met bospaddenstoelen

Hoofd

Schweinehaxe met zuurkoolstamppotje, mosterdsaus en salade

Na

Speculaas bavarois met gebakken appel

Indien u zich wilt opgeven voor deze avond dan kunt u dat doen door te reageren per e-mail. Wij horen dan graag van u hoe laat en met hoeveel personen u aanwezig wilt zijn. Hierna ontvangt u nog een laatste bevestiging van ons.

Hopelijk tot binnenkort!

Brasserie Wildervanck organiseert regelmatig thema-avonden. Indien u graag op de hoogte blijft kunt u zich per e-mail inschrijven voor de mailing lijst.

Kerstmis 2019

Op zowel de eerste als de tweede Kerstdag organiseren wij een feestelijk diner.

Onderstaand menu bieden wij aan voor €52,50 per persoon. Voor een bedrag van €19,50 kunt u tevens gebruik maken van een speciaal samengesteld wijnarrangement.

Wij verwachten alle gasten rond 18.00 uur met een ‘Bellini’, een glaasje prosecco met perzik likeur, om daarna aan tafel de volgende gerechten op te dienen.

Amuse

Voor

Tartaartje van gerookte witvis met appel, rivierkreeft en zeewier

Soep

Soep van eekhoorntjesbrood

Tussen

Tartelette met een blanquette van parelhoen en schorseneren

Hoofd

Hertenrugfilet ‘Rossini’ met madeira saus en garnituur

Na

Grand dessert

Indien u zich wilt opgeven voor woensdag 25 december of donderdag 26 december dan kunt u dat doen door te reageren per e-mail. Wij horen dan graag met hoeveel personen u aanwezig wilt zijn. Hierna ontvangt u nog een laatste bevestiging van ons.