Kerstmis en thema-avonden

Thema-avond

Op 28 november organiseert Brasserie Wildervanck voor de tweede keer dit jaar een winterse thema-avond. Voor een bedrag van € 32,95 per persoon hebben wij het volgende menu voor u samengesteld.

Amuse

Wildproeverij

Diverse wildspecialiteiten met noten en stoofpeer

“Bisque”

Gebonden vissoepje met tomaat, grijze garnaaltjes, croutons en rouille

Sukade

Langzaam gegaarde Ierse rundersukade met rode wijnsaus, winterse stoemp en rode kool

“Tarta de naranja”

Spaanse sinaasappel-amandeltaart met vanille ijs

 

Indien u zich wilt opgeven voor deze avond dan kunt u dat doen door te reageren per e-mail. Wij horen dan graag van u hoe laat en met hoeveel personen u aanwezig wilt zijn. Hierna ontvangt u nog een laatste bevestiging van ons.

Hopelijk tot binnenkort!

Brasserie Wildervanck organiseert regelmatig thema-avonden. Indien u graag op de hoogte blijft kunt u zich per e-mail inschrijven voor de mailing lijst.

Kerstmis 2019

Op zowel de eerste als de tweede Kerstdag organiseren wij een feestelijk diner.

Onderstaand menu bieden wij aan voor €52,50 per persoon. Voor een bedrag van €19,50 kunt u tevens gebruik maken van een speciaal samengesteld wijnarrangement.

Wij verwachten alle gasten rond 18.00 uur met een ‘Bellini’, een glaasje prosecco met perzik likeur, om daarna aan tafel de volgende gerechten op te dienen.

Amuse

Voor

Tartaartje van gerookte witvis met appel, rivierkreeft en zeewier

Soep

Soep van eekhoorntjesbrood

Tussen

Tartelette met een blanquette van parelhoen en schorseneren

Hoofd

Hertenrugfilet ‘Rossini’ met madeira saus en garnituur

Na

Grand dessert

Indien u zich wilt opgeven voor woensdag 25 december of donderdag 26 december dan kunt u dat doen door te reageren per e-mail. Wij horen dan graag met hoeveel personen u aanwezig wilt zijn. Hierna ontvangt u nog een laatste bevestiging van ons.